Guest House Medin

Guest House Medin nalazi se u Petrovcu na Moru u Budvanskoj opštini, na 18 km od Budve i nudi prostranu terasu za sunčanje i pogled na more i vrt.

Guest House Medin nudi klimatizovane smkeštajne jedinice u Petrovcu na Moru. Objekat je udaljen samo 200 metara od najbliže plaže i uključuje besplatni WiFi. Sve sobe imaju kablovsku televiziju. Neke sobe imaju prostor za sjedenje za opuštanje nakon napornog dana. Sobe takođe imaju terasu ili balkon.

Sobe imaju sopstveno kupatilo. Sve sobe su opremljene frižiderom, a neke imaju opremljenu čajnu kuhinju sa pločom za kuvanje i trpezarijom.

U blizini se nalazi restoran, kafić, pijaca i market. Grad Sveti Stefan sa svojom prelijepom plažom i istorijskim znamenitostima udaljen je 10 km od smještajnih jedinica.

Guest House Medin Montenegro

DESTINACIJA

Dobrodošli u Petrovac

Petrovac je predivan mali grad na crnogorskoj obali, idealan za porodični odmor. Priroda oko Petrovca je bujna, zelena i raznovrsna. Glavna gradska plaža je veličanstveni zaliv u obliku polumjeseca, formiran od crvenkastog šljunkovitog pijeska i poduprt atraktivnim zelenim šetalištem. Duž šetališta, a posebno na sjevernom kraju zaliva, naći ćete pregršt kafića i odličnih restorana sa morskim plodovima.

Ova oblast je bila magnet za bogate turiste iz bivše Jugoslavije u jazu između Prvog i Drugog svjetskog rata, a posjetioci ovog kraja mogu i vidjeti zašto, iz mirnog seoskog ambijenta i uz 600 metara crvene pješčane plaže. Za razliku od obližnje Budve, ili crnogorskog Majamija, sa svojim svjetlima i muzikom ​​i živahnim klubovima i restoranima, Petrovac je mirniji i opušteniji prostor koji privlači porodice i ljude koji uživaju u prirodi. Ispred ovog malog grada, u sredini njegovih voda, nalaze se 2 ostrvca. Sveta Nedjelja i Katić su veoma atraktivni za sve posjetioce i na jednoj od njih se nalazi crkva.

Petrovac nudi veliki izbor aktivnosti i mjesta za razgledanje. Prije svega, morate posjetiti tri najvažnije plaže u gradu. Centralna plaža u samom gradu poznata je po crvenom pijesku. Plaža Lučice je udaljena samo 800 metara od centra grada i poznata je po nebesko plavoj vodi i visokim borovima koji se uzdižu iznad sirovih litica. Sa plaže Lučice nalazi se prekrasan put do obližnje plaže Buljarice, jedne od najdužih plaža na obali, dužine 4 km i okružene močvarnim staništem koje je dom brojnim pticama migrantima.

U Petrovcu posjetite tvrđavu Castello, koja je u prošlosti bila skladište vina i maslinovog ulja. Danas je tvrđava Castello istorijski spomenik sa lijepom terasom odakle možete uživati u predivnom pogledu na more.